هنگام شستن لباس به موارد زیر توجه کنید:

1. وسایل فلزی:

وجود داشتن وسایل فلزی مثل سگک کمربند، کلید، سکه، لباس های زیپ دار و.... در حین شستشو می تواند باعث شکسته شدن درب ماشین لباسشویی شود.

بهتر است قبل از اینکه لباس خود را در داخل ماشین قرار دهید، بدرستی جیب های آن را از وسایل اضافی خالی کنید. آسیب هایی که از اشیا فلزی حتی بسیار کوچک به دستگاه شما وارد می گردد؛ گاهی خرید یک لباسشویی جدید را برای شما به همراه دارد.

2. لکه های قابل اشتغال:

لباس های آغشته به ترکیبات قابل اشتغال مانند بنزین، الکل، آستون و حتی روغن پخت و پز در ماشین لباسشوییمی تواند باعث آتش سوزی خانه شود.

برای شستن لباس های آغشته به این مواد باید ابتدا لکه را پاک کرده و بعد داخل ماشین لباسشویی بیندازید.3. کفش های ورزشی و کتانی(پیاده روی و چرمی):

انداختن کفش داخل ماشین لباسشویی میتواند باعث کاهش طول عمر، کوچک شدن سایز و از بین رفتن پوست روی کفش شود.

تمام کفش های ورزشی این قابلیت را ندارند که در ماشین لباسشویی شسته شوند. قبل از اینکه کفش خود را داخل دستگاه بشویید؛ لازم است که برچسب آن را مطالعه کنید. کفش را تمیز و داخل کیسه مخصوص بیندازید و در داخل لباس ضخیم گذاشته، داخل ماشین قرار دهید.

4. مواد پلاستیکی:

وسایل پلاستیکی مثل کف پوش خودرو، زیرانداز و.... در حین شستشو گرما تولید میکنند که این امر باعث از بین رفتن فرم و شکل و یا ذوب شدن آنها شود.

5. خودکار:

اگر خودکار همراه با سایر لباس ها در ماشین لباسشویی شسته شود امکان انتقال جوهر به سایر لباس ها وجود دارد.

6. پارچه هایی که از مو و کرک حیوانات تشکیل می شوند:

کسانی که در خانه خود حیوانات خانگی نگهداری می کنند، باید توجه داشته باشند که موی سگ و گربه های شما بر روی لباس های شما ممکن است دردسرساز شوند. موهایی که همراه لباس های شما وارد دستگاه می شوند به مرور پمپ تخلیه شما را دچار مشکل خواهند کرد.

7. لباس های بسیار کوچک یا دارای سگک:

لباس هایی که سگک دار هستند با گیر کردن به حفره ها، روند شستشو را مختل خواهند کرد. البته حالت لباس نیز در شستشو تغییر می کند که بهتر است برای عملکرد مناسب دستگاه و دوری از هر گونه آسیب از کیسه های مخصوص ماشین کمک بگیرید. لباس هایی مانند جوراب کودکان سایز کوچکی دارند که در زمان شستشو امکان دارد در قسمت های غیرقابل دسترس گیر کنند، بهتر است که این موارد را نیز در داخل کیسه قرار دهید.

8. لباس هایی که ضد آب هستند:

لباس هایی که خاصیت ضدآبی دارند؛ ساختار خاصی دارند که نمی توانند آب را جذب کند. این لباس ها اگر با ماشین لباسشویی شسته شوند، با حجم زیادی از آب پر می شوند که با چرخش ناگهانی دستگاه دچار مشکل می گردد.

9. مصرف بیش از حد شوینده در لباسشویی:

تصور اینکه ماده شوینده بیشتر تمیزی بیشتر را به همراه دارد، بسیار غلط است. استفاده بیش از حد معین از مواد شوینده منجر به آسیب به واشر لباسشویی می گردد. مواد اضافی معمولا در اطراف واشر لباسشویی قرار می گیرند؛ که این امر بوی ناخوشایند و پوسیدن لاستیک و درب ماشین لباسشویی را به همراه دارد.

10. ریختن لباس زیاد:

ریختن حجم زیادی لباس یکی از مشکلات بسیار رایج است که باعث خراب شدن دستگاه شما می گردد. توجه کنید طبق ظرفیت ماشین لباسشویی خود لباس بریزید. لباس اضافی، شوینده بیشتر و آب اضافی را به همراه دارد که تمام این موارد با هم باعث نتیجه و عملکرد کمتر و خرابی دستگاه می گردد.

11. پارچه های حساس در لباسشویی:

اگر لباسی با پارچه های حساس دارید، بهتر است آن را با ماشین لباسشویی نشویید. الیاف پشمی، کشمیری و لباس های توری و تزئینی دارای بافت حساس هستند را بهتر است با دست بشویید.